RİZE / MERKEZ - Doğuş Çay İlkokulu

Doğuş Çay İlkokulu

Adres
REŞADİYE MAH. KÜLTÜR SK. DOĞUŞ ÇAY ILKOKULU BLOK NO 9 İÇ KAPI NO 2 MERKEZ / RİZE
Vizyon
Eğitimin sürekliliği ilkesine uygun olarak, okulun toplumun gelişip ilerlemesine önderlik yapabilmesinin düzeneğini hazırlamak, toplumsal yaşamın odağına yerleştirmek; toplumsal ve sanatsal olaylara duyarlı olmasının yanı sıra, ailenin çocuğun eğitimindeki önemini bilen, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş duyarlı bireyler yetiştirmek.
Misyon
Biz Doğuş Çay İlköğretim Okulu olarak bölgemizdeki bütün öğrencilerin ilgi, eğitim ve yetenekleri doğrultusunda eğitilerek; yapıcı, yaratıcı, problem çözebilen, çevreye duyarlı, öz güveni gelişmiş, bilgi çağındaki gelişmeleri takip eden, uygulayan birer yurttaş olarak yetiştirilmesi düşüncesinin yanı sıra, ailenin çağdaş eğitimdeki rolünü ve önemini bilen ve bu doğrultuda aileyi okulun vazgeçilmezi olarak gören bir bakışla eğitim ve öğretimi vermek üzere varız.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim (Tekli)
Ders Başlama Saati: 08.30 Ders Bitiş Saati: 14.40
Okulumuzun ısıtılması doğal gaz ile sağlanmaktadır.
Okulumuza ulaşım İl içinde her yerden ve her zaman sağlanabilir.
ŞEHİR
Okulumuz İl merkezinde bulunmaktadır.