RİZE / MERKEZ - Doğuş Çay İlkokulu

Ekm

CUMHURİYET'imizin kuruluşunun 100. yılı nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla ve heyecanla kutlandı.

Ekm

Sonbaharın ve Artvin'in eşsiz doğa güzelliklerinden ilham almak için düzenlenen geziye katılan öğretmenlerimiz eğitim öğretime enerji depolayarak başlamanın mutluluğu ile geziyi tamamladılar.

Ekm

Yangın ve deprem gibi felaketler durumunda okulun boşaltılması çalışması başarılı bir şekilde tatbik edildi.

Eyl

Okulların açılması hem öğrencileri hem de öğretmen ve velileri çok mutlu etti. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı açılışı coşkuya kutlandı ve kazasız belasız bir yıl dileğiyle eğitime start verildi.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı uyum haftasının ardından Pazartesi günü başlıyor. Uzun bir yaz tatili ardından nihayet çocuklar okula ve öğretmenlerine kavuşacak. Öğretmenler de hasret kaldıkları öğrencilerini kucaklamak için dört gözle bu günü beklemektedirler.

Okulumuzdaki hazırlıklar da son aşamasında. El birliğiyle okulun hazırlıkları tamamlandı, sınıflar düzenlendi ve temizlendi, ders kitapları sıralara dağıtıldı, okul bahçesi yıkanıp çizgileri yenilendi, binadaki tamirat ve tadilatlar yapıldı velhasıl okul öğrencilerini ağırlamaya hazır hale getirildi, yapılamayan eksikler ise zamanla yerine getirilecektir. Emeği geçen bütün arkdaşlara teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Eyl

RİZE BELEDİYESİ BAHÇEMİZİ TEMİZLEYİP YIKADI VE OKULUMUZU EĞİTİM ÖĞRETİME HAZIRLAMAMIZDA BİZLERE YARDIMCI OLDU.

DOĞUŞ ÇAY AİLESİ ADINA YENİ OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN YÜKSEL CANBAZ BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜRLERİMİZİ İLETTİ.

Eyl

OKULUMUZDA GÖREV DEĞİŞİMİ GEREĞİ YENİ ATANAN MÜDÜRÜMÜZ YÜKSEL CANBAZ 1 AĞUSTOS 2023 TARİHİ İTİBARİYLE GÖREVİNE BAŞLAMIŞTIR.

KENDİSİNE DOĞUŞ ÇAY AİLESİ OLARAK YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUZ.